Računovodski servis

Smo družinsko podjetje iz okolice Velenja z že skoraj 20-letno tradicijo.

Računovodske storitve so v našem podjetju glavna dejavnost, s katero se uspešno ukvarjamo že preko 10 let. Poleg osnovnih računovodskih opravil vam nudimo tudi davčno svetovanje, pripravo podatkov za zaposlitve delavcev, plačilni promet, komuniciramo z državnimi organi (FURS, AJPES, ZZZS, SVZI,...) in še mnogo več. Ker je področje računovodenja živo se venomer izobražujemo, zato smo vključeni v Gospodarsko zbornico Slovenije, Zvezo računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije, DRFR Zgornje savinjske doline, SŠGZS Velenje...

<< Na prvo stran


Računalništvo in podpora

Dobra računalniška podpora, lažje delo

Ker smo skozi leta ugotovili, da se računovodske storitve vedno bolj avtomatizirajo in da je dobra računalniška podpora ključna za preprosto izvajanje naše dejanvnosti, smo pričeli z izvajanjem računalniških storitev znotraj podjetja. Ker pa se je potreba po tem pojavila tudi pri naših strankah, smo ponudbo razširili in tako nudimo svetovanje pri nakupu, opravljamo manjša popravila, izdelamo v am načrt omrežja vašega podjetja, nudimo podporo pri uporabi, nameščanju programske opreme in še več.

<< Na prvo stran


Davčne blagajne BiroPOS

Enostavno, pregledno, potrjeno.

Smo zastopnik za sistem BiroPOS, s katerim lahko podpremo blagajniško poslovanje zelo nezahtevnim uporabnikom, naše rešitve pa uporabljajo tudi veliki sistemi. Program je sestavljen iz različnih modulov, za vas pa izberemo najprimernejšo izvedbo. Na voljo je dalinjsko naročanje z uporabo sistemov Android, deluje tudi na rešitvi Orderman. Več o rešitvi si lahko preberete na www.biropos.si.

<< Na prvo stran


Sistemi kakovosti

Sistematizacija za boljše izvajanje procesov

Sistemi kakovosti Če se vaše podjetje ukvarja z pripravo ali obdelavo hrane, vam pripravimo pravilnik HACCP. Če potrebujete osebo, katera vam bo pomagala pri pripravi in uvajanju v katerega od ISO standardov (ISO-9001, ISO-14001,...) smo pravi za vas.

<< Na prvo stran


Nadomestni deli

Za vašo proizvodno napravo poiščemo nadomestni del

Na podlagi dolgoletnih izkušenj naših zaposlenih na področju strojegradnje in njegega vzdrževanja, smo v kontaktih s proizvajalci nadomestnih delov za to opremo. Največ izkušenj imamo s stiskalnicami ILR - Ivo Lola Ribar.

<< Na prvo stran